eCommerce

English version follows

La Orden de Servicio (OS) es parte integrante y esencial de las Condiciones Generales de Servicio (CGS). Las CGS y la presente OS establecen los términos y condiciones del Servicio de E-Commerce (Servicio o E-Commerce) proporcionado por Nominalia en favor del cliente. La aceptación y/o la convalidación del formulario de pedido por parte del cliente comporta la plena aceptación de la presente OS.

DEFINICIONES

• Servicio”: previsión de las soluciones de E-Commerce de Nominalia para con el cliente
  • Soluciones de E-Commerce”: servicio de hosting ofrecido por Nominalia que le permite al cliente publicar y crear una tienda online usando el software del editor sin necesidad de tener conocimientos técnicos avanzados
  • Editor”: “ePages”, propietario del software usado para proveer las soluciones de E-Commerce.
  • Software”: programa creado por el editor y entregado a Nominalia en forma de solución E-Commerce.

DESCRIPCIÓN DEL SERVICIO DE E-COMMERCE

Nominalia le ofrece al cliente distintos tipos de soluciones de E-Commerce que le permiten publicar y modificar una tienda online haciendo uso del software proporcionado por el editor, cuyo sitio web se puede visitar en esta URL: http://www.epages.com/es

El cliente reconoce que adquiere solo una licencia no exclusiva y no transferible a terceros para usar el software de E-Commerce, licencia válida solo durante el periodo que el cliente ha firmado.

El cliente con la presente declara que ha leído y acepta formalmente los términos y condiciones de uso de la licencia establecidos por el editor y que pueden consultarse en la siguiente URL: https://www.epages.com/en/terms-conditions/

El cliente se compromete a no perjudicar ni violar bajo ningún concepto los derechos del editor sobre el software; en espacial, el cliente se compromete a no copiar, modificar, adaptar, redistribuir, fraccionar, crear trabajos derivados, desajustar, etc. el software de E-Commerce de alguna manera.

El cliente acepta que el software de E-Commerce no se puede modificar. El editor tiene el derecho de modificar el código del software. El cliente acepta que el software se le entregue con la cláusula “as is” sin garantía alguna de ningún tipo, pero no solo con el fin de limitarse, a ser adaptado para fines específicos, ausencia de bug, etc. El cliente acepta que el software es configurable y gestionable solo dentro de los límites consentidos y autorizados por el editor. El cliente renuncia por lo tanto a emprender cualquier acción de regreso contra Nominalia por estos factores.

RESPONSABILIDADES DEL CLIENTE

El cliente es el único responsable de la gestión y configuración de su tienda online. Esta gestión y configuración deberá efectuarse exclusivamente a través del panel de control asociado a la tienda online. Nominalia no asume ninguna responsabilidad de ningún tipo en este sentido, por ejemplo, en caso de eliminación accidental de la tienda online por parte del cliente. El cliente toma nota de que Nominalia no gestiona la tienda ni los datos de su cuenta, por lo que no asumirá ningún coste derivado de esto.

El cliente tendrá la posibilidad de introducir algunos tipos de códigos informáticos como HTLM, CSS, animaciones Flash, etc. en la tienda online, dentro de los límites autorizados y compatibles con el software de E-commerce, bajo su exclusiva responsabilidad y exclusivamente a sus expensas. El cliente es el único responsable de cualquier tipo de funcionamiento deficiente, problema, bug, etc. de la tienda online que puede derivar o que esté relacionado con la introducción del código.

El cliente es informado de que Nominalia no guardará ni hará ningún backup de las tiendas ni de sus datos. Así pues, el cliente se compromete a efectuar cortantemente backups de sus datos (productos, precios, imágenes, etc.) bajo su responsabilidad y únicamente a sus expensas y debe estar dispuesto a republicar y reconfigurar en todo momento la tienda online.

El cliente tendrá la posibilidad de pasar a una solución mejor o más básica de E-Commerce bajo las condiciones técnicas y económicas aplicables al momento en el que este cambio sea solicitado. Se informa al cliente de que deberá guardar todos sus datos antes de decidir pasarse a una solución más básica (downgrade), momento en el que esta opción comportará la destrucción completa y definitiva de la tienda online. Una vez efectuado el downgrade, el cliente deberá publicar y configurar de nuevo la tienda online. Así pues, el cliente deberá contactar con Nominalia con relación a las consecuencias del upgrade y el downgrade y de las condiciones anteriores al cambio de solución E-Commerce. El cliente es el único responsable de todas las consecuencias derivadas de upgrade o downgrade.

El cliente se compromete a actuar en el respeto de todas las formalidades legales, obligaciones y declaraciones, etc. solicitadas con respecto al uso y publicación de la tienda online, bajo su responsabilidad y a sus expensas. Nominalia no asume ninguna responsabilidad por ninguna de estas obligaciones y formalidades.

El cliente se compromete formalmente a no usar el servicio con fines ilegales y se compromete a respetar todas las leyes y reglamentos aplicables.

En caso de que el uso del servicio causara daños a la red de Internet y/o servidores y/o plataformas y/o redes de Nominalia, de sus clientes o de terceros, Nominalia se reserva el derecho de interrumpir el servicio, incluso sin previo aviso, y a resolver el contrato. El cliente es el único responsable de la suspensión del servicio y de la resolución del contrato y de todas las consecuencias directas e indirectas. El cliente acepta formalmente que en este caso no le corresponderá reembolso, cupón ni indemnización alguna.

En caso de que el cliente no cumpliera alguna de las cláusulas de la presente OS, Nominalia tendrá el derecho de resolver inmediatamente el contrato, sin perjuicio de su derecho al completo pago del importe y al derecho de Nominalia de emprender toda acción para obtener el pleno reembolso de los daños que podría haber sufrido.

En ningún caso Nominalia será responsable de toda acción, daño u otra responsabilidad derivada de o en relación con el uso del servicio.

El cliente se obliga a compensar y mantendrá indemne Nominalia y y sus administradores, dirigentes, empleados y agentes de todo tipo de acción, daño, responsabilidad, coste y gasto (incluso gastos legales razonables) que pudieran derivarse o tuvieran relación con el uso del servicio.

DURACIÓN

La presente OdS dependiendo de la elección por parte del Cliente durante el proceso de compra o incluso sucesivamente desde su Panel de Control, podrá expirar 1) con o 2) sin renovación tácita.

1. En caso de expiración con renovación tácita y pago con tarjeta de crédito, los honorarios que serán cargados como se indica en el apartado siguiente “Remuneración y pagos “, en los plazos previstos y con las condiciones establecidas en el momento de la renovación, tal y como se indica en el Panel de Control, directamente desde Nominalia sobre la tarjeta de crédito del Cliente, con previa comunicación mediante correo electrónico. En el caso de que no fuera posible para Nominalia proceder a cargar el importe correspondiente, el contrato no podrá renovarse tácitamente y el mismo deberá darse, sin lugar a dudas, por vencido en el plazo establecido. En esta situación, el Cliente podrá renovar el servicio siguiendo el proceso che sigue sub. En caso de expiración con renovación tácita y pago con un sistema distinto del de la tarjeta de crédito, Nominalia, 20 días antes de la expiración procederá, con comunicación previa mediante correo electrónico, a efectuar la renovación y a enviar la factura al Cliente, la cual deberá liquidarse en los plazos aquí previstos. La factura y las correspondientes instrucciones de pago serán enviadas por correo ordinario a la dirección almacenada en los archivos en el momento del pedido. En caso de que el Cliente no proceda al pago en los plazos previstos, Nominalia podrá interrumpir en cualquier momento la distribución del servicio, excepto en el caso previsto en el artículos 6 de las CGS.
  2. En caso de expiración sin renovación tácita, el Cliente solicita a Nominalia, a través del proceso online que pone a disposición Nominalia, que renueve el servicio con la presente OdS para futuros periodos dentro de los plazos que resulten en el Panel de Control del Cliente y con las condiciones técnicas y económicas vigentes en el momento de la renovación del servicio y siguiendo el proceso de renovación. En caso de que no se realice la renovación, de la manera y en los plazos indicados más arriba, cuando expire la presente OdS dejará de tener efecto, sin necesidad de comunicación alguna por parte de Nominalia.

Nominalia no asume ninguna responsabilidad de ningún tipo por cualquier pérdida o daño como, aunque no solo, la pérdida de datos, de beneficios, de negocio, etc. que pudieran derivarse o tuvieran relación con la falta de renovación del servicio en los plazos previstos por el contrato por parte del cliente.

REMUNERACIÓN Y PAGOS

La remuneración por el Servicio solicitado será la especificada en la oferta. La prestación del Servicio se entiende consensuada desde el momento del pago del importe del Servicio como se indica en la oferta. El precio de la renovación será el del precio vigente aplicado por Nominalia en el momento de la solicitud del Cliente y como conste en el Panel de Control.

English version

Order of Service eCommerce Service

This Order of Service (OS) is an integral and essential part of the General Terms of Service (GTS). The GTS and this OS will establish the terms and conditions of service of E-commerce (or ecommerce service) provided by Nominalia in favor of the customer. The acceptance and / or validation of the order form by the customer implies full acceptance of this OS.

DEFINITIONS

• Service” means the estimate of E-commerce solutions for the customer Nominalia
  • E-commerce solutions” means the hosting service offered by Nominalia, allowing customers to publish and create an online store without advanced technical knowledges and using publishing softwares.
  • Publisher” means “ePages”, owner of the software used to provide the E-commerce services.
  • Software” means electronic programs held by the publisher and delivered by Nominalia as part of the E-commerce product package.

DESCRIPTION OF THE E-COMMERCE SERVICE

Nominalia offers its customers several types of E-commerce product packages, enable the customer to edit and publish an online store through the use of software provided by the publisher, whose website is accessible at the URL: http://www.epages.com/en

The customer acknowledges to be purchasing a non-exclusive, non-transferable license to use the E-commerce software, valid only for the period undersigned by the customer.
The customer hereby declares that he has read and formally agrees to comply with the terms and conditions established by the publisher of the license and available at the URL: https://www.epages.com/en/terms-conditions/

The customer will not infringe or violate the publisher rights on the software in any way, in particular, agrees not to copy, modify, adapt, distribute, divide, create derivative works, disassemble and so on the E-commerce software in any way.

The customer agrees that the E-commerce software can not be modified. The publisher has the exclusive right to modify the software code. The customer agrees that the software is delivered with the clause “as is” without warranty of any kind including, but not limited to, being suitable for particular purposes, absence of bugs, etc. The customer agrees that the software is configurable and manageable only to the extent permitted and authorized by the publisher. The customer therefore expressly waive any right of recourse action against Nominalia on these issues.

CUSTOMER RESPONSIBILITY

The customer is the only responsible for the management and configuration of his/her own online store. Such management and configuration must be made exclusively through the control panel associated with the online store. Nominalia assumes no liability whatsoever in relation to this, for example in case of accidental deletion of the online store by the customer. The customer acknowledges that Nominalia does not handle the data store on behalf of the customer and therefore does not assume any related expenses.

The customer will be able to enter certain types of computer code such as HTML, CSS, Flash animations, etc. on the online store, to the extent authorized and compatible with the E-commerce software, under his/her sole responsibility and exclusively at his/her own expense. The customer remains the only responsible for any online store issues, problems, bugs and so on that may arise or be connected with the inclusion of the code.

The customer is informed that Nominalia will not save or back up the store(s) and related data.The customer then undertakes to carry out constant backup of the data (products, pricing, images, etc.) under its sole responsibility and sole expense and shall be prepared to republish and reconfigure the online store at any time.

The customer will have the option to upgrade or downgrade the purchased E-commerce product according to technical and financial conditions applicable at the time that the upgrade or downgrade is requested. The customer is informed that he/she will have to save all data before proceeding with the downgrade as this operation will result in the complete and definitive destruction of the store. After the downgrade is complete, the customer will need to completely reconfigure and re-publish the online store. The customer must contact Nominalia in relation to the consequences of the upgrade and downgrade and conditions prior to the change in his/her E-commerce product. The customer remains the only responsible for any consequences of such upgrade or downgrade.
The customer agrees to act in compliance with all legal requirements, obligations and statements, etc. requests for the use and publication of the online store under his own responsibility and expense. Nominalia assumes no liability whatsoever for any of these obligations and formalities.

The customer agrees not to formally use the service for illegal purposes and commits to complying with all applicable laws and regulations.

Should the use of the service harm the Internet and / or servers and / or platforms and / or the Nominalia network, its customers or third parties Nominalia reserves the right to terminate the service, even without prior notification, and terminate the contract. The customer remains sole responsible for the suspension of service and termination of the contract and all direct and indirect consequences. The customer formally accepts that no refunds, vouchers and compensation will be paid in this case.

Should the customer not comply with one clause of this OS, Nominalia has the right to immediately terminate the contract without prejudice to its rights to full payment due and the right to take any action to receive full compensation for damages that may have been reported.
In no event shall Nominalia be liable for any action, damage or liability arising from or in connection with the use of the service.

The customer agrees to indemnify and hold harmless Nominalia and its directors, officers, employees and agents from any kind of action, damages, liabilities, costs and expenses (including reasonable attorneys fees) that might arise or should be related to the use of the service.

MAINTENANCE OF SERVICE

Nominalia will do everything in its power to keep the technical platform that hosts the online store operating. The customer is informed that Nominalia may perform maintenance on the platform when required; the customer acknowledges that such operations can lead to temporary unavailability of the online stores. Nominalia will do everything in its power to warn the customer in advance through the customer area.

The customer remains sole responsible for any issues, bugs, incompatibilities or any other problem on the online store caused by or in connection with the program code entered by the customer on the store that may occur after maintenance. The customer will have to solve these bugs or technical problems on by him/herself.

The customer is informed that potential technical problems on the E-commerce software that may be discovered will be sent from Nominalia to the publisher. The customer agrees that the publisher will do its utmost to solve the problem in a variable period of time that could last several months, depending on the complexity of the arisen problem. The customer therefore waives any right of recourse action against Nominalia in this area.

DURATION

This SO depending on the choice made by the Customer during the purchase procedure or afterwards, from his control panel, will have an expiration 1) with or or 2) without tacit renewal.

1. In the case of expiration with tacit renewal and payment by credit card, the fees referred to in Art. “Fees and Payments” will be charged within the time allowed and the conditions existing at the time of renewal, as indicated in the control panel, directly from Nominalia from the customer’s credit card, following email notification. If it is not possible for Nominalia to bill this charge, the agreement can not be tacitly renewed and will be considered definitively expired at its deadline. In this situation the customer can renew the service by following the procedure described hereunder, in the case of expiration with tacit renewal and payment systems other than credit card, Nominalia, 20 days before the expiration date, after communication via email, to renew and send an invoice to the customer must be paid within the period provided for therein. The invoice and payment instructions will be sent via surface mail to the address stored in the archives of the order. If the customer does not make payment on time, Nominalia can stop at any time providing the service, except as provided for in art. 6 of the GTS.
  2. In the event of expiration without tacit renewal, the customer may request Nominalia through the online procedure provided by Nominalia, to renew the service with this SO for additional, subsequent periods by the deadlines appearing on the Control panel of the customer and the technical and economic conditions existing at the time of renewal of the service and executing the renewal procedure. In case of non-renewal, in the manner and within the time specified above, upon expiration of this SO will cease to have any effect, without any communication by Nominalia

Nominalia assumes no liability whatsoever for any loss or damage such as, but not limited to, loss of data, profits, business, etc. that were derived from or related to the non-renewal of the service in the terms.

FEES AND PAYMENTS

The fees for provision of the requested Service is that indicated in the Offer. The performance of the service is agreed by the time of fee payment for the Service by means indicated in the offer. The renewal price will be the price charged by Nominalia upon request by the customer, as resulting from the Control panel.